Brugte biler i Nordjylland

Ulsted Autohandel A/S – Din vej til brugte biler i Nordjylland

Ulsted Autohandel er landets ældste Mazda-forhandler og din vej til brugte biler nær Aalborg. Vi er lokaliseret i Ulsted – kun et stenkast øst fra Aalborg. Vi er et autoriseret værksted af Suzuki og Mazda, men i vores udvalg af brugte biler finder du også mange andre mærker. Udforsk de mange brugte biler her på siden, og find din drømmebil i dag.

Brugter biler til ethvert kørselsbehov

Hos Ulsted Autohandel finder du brugte biler til ethvert kørselsbehov. Hos os finder du alt fra mellemstore hatchbacks til SUV’er, der tilbyder ekstra meget plads. Vores mål er at kunne tilbyde biler til både den enlige, parret og den store familie.

Disse biltyper finder du blandt andet hos Ulsted Autohandel:

  • Mikrobiler
  • Hatchbacks
  • Familiebiler
  • SUV’er
  • El- og hybridbiler

Når du køber en bil hos os, sørger vi naturligvis for at klargøre den inden afhentning. Hvis du er nysgerrig på at prøve en specifik model, er du også altid velkommen forbi vores autohandel i Ulsted nær Aalborg til en prøvetur.

Mazda-CX-5-2021

Find brugte biler på både benzin og el

Er du tilhænger af den klassiske køreoplevelse på benzin, eller drømmer du om at skifte helt eller delvist til elektrisk kørsel? Hos Ulsted Autohandel finder du biler med alle former for drivmidler, og det betyder, at du har et godt udgangspunkt for at finde en bil, der kan tilbyde lige netop den køreoplevelse, du drømmer om.

Hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved at køre elbil, er du altid velkommen til at spørge os til råds. 

Ulsted Autohandel

Vi har brugte biler i Nordjylland til ethvert budget

Uanset hvor mange penge du ønsker at investere i din bil, kan du trygt regne med, at vi hos Ulsted Autohandel har flere alternativer til dig. At købe en brugt bil kan spare dig for mange penge, og det betyder, at du ofte har råd til større, nyere modeller, når du køber brugt.

 Hvis du har brug for vejledning omkring en bestemt model, er der altid hjælp at hente hos os. Vi er en autohandel med mere end 70 års erfaring, og vores brede indsigt i markedet betyder, at vi kan tilbyde dig faglig høj service hver eneste gang.

Kontakt os