Suzuki Nordjylland

Ulsted Autohandel A/S – Din lokale Suzuki ekspert i Nordjylland

Lidt udenfor Aalborg finder du Suzuki-forhandleren Ulsted Autohandel A/S. Hos os finder du altid et stort udvalg af både nye og brugte modeller fra den kvalitetsbevidste japanske bilproducent; Suzuki. Vi forhandler for eksempel modellerne Swift, Vitara, S-Cross, Ignis og Jimny.

 

Specialiseret Suzuki forhandler

Som specialiserede fagfolk er vores lokale nordjyske rådgivere blandt Danmarks bedste, når det kommer til viden og vejledning om Suzuki. De kan vejlede dig om alt fra udstyrspakker til bilteknologi, design og meget meget mere.

Hvad end dine bilbehov er, kan du være sikker på, at vi hos Ulsted Autohandel kan finde præcis den model, som passer til dig. Hvad end du leder efter en Suzuki i Aalborg, Suzuki i Nørresundby eller resten af Nordjylland.

Mazda-CX-5-2021

Autoriseret Suzuki-værksted 

Hos Ulsted Autohandel A/S er vi et autoriseret Suzuki-værksted. Vi kan derfor også tilbyde god service og vedligeholdelsesmuligheder for dig, der allerede er Suzuki-ejer. Vi er nemlig kendt for høj kvalitet og for at yde en god solid nordjysk service ud over det sædvanlige. Ejer du fx en Suzuki Swift, som trænger til reparation eller service, er det vigtigt at finde et autoriseret Suzuki værksted at få den repareret på. Vores mange års erfaring med Suzuki betyder, at vi kender netop din bil indgående – uanset model. Derfor oplever vi imponerende få fejl på vores værksted.

Mazda-CX-5-2021

Find din næste Suzuki i Nordjylland

Suzuki er et solidt og driftsikkert bilmærke med kendetegnene: God brændstofeffektivitet, pålidelig motor og fokus på den gode køreoplevelse.

Alle nyere Suzuki-modeller er desuden lavet med hybridteknologi som standard i alle personbiler og et højt udstyrsniveau i forhold til andre mærker. For eksempel får du LED lygter med, uden ekstra omkostninger – selv i de små biler. Derudover er adaptiv fartpilot, der sørger for at holde afstand til forankørende biler, standardudstyr i de nyere Vitara, S-Cross, Swace, Across og  Swift.

Alt dette er med til at gøre Suzuki til et bilmærke, som går i tråd med vores værdier hos Ulsted Autohandel A/S, hvor du som kunde altid er i fokus.

Så hvis brændstofeffektivitet, pålidelighed og højt udstyrsniveau er vigtigt for dig, kan vi helt sikkert finde en Suzuki, som passer til lige netop dig i Nordjylland.

Kontakt os