Tidsbestilling

Værksted

På vores værksted servicerer vi alle biler. Vi er autoriseret værksted for flere mærker, men vores værkstedsafdeling er meget alsidig. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. – Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

værksted
værksted

Online tidsbestilling

Her kan du bestille tid på værkstedet – når du trykker BESTIL TID vil vores værkfører Jens Martinsen modtage din anmodning, og du vil snarest modtage en bekræftelse af din bestilling på email.

Ønsker du en lånebil?

Har din bil brug for et værksted i Nordjylland?

Så kom ind forbi os på værkstedet i Ulsted hos Ulsted Autohandel. Her tager vi os kyndigt og kærligt af din bil, så I hurtigt kan komme videre sammen. Vi tilbyder selvfølgelig en gratis lånebil, hvis du skulle have behov for det, mens din bil bliver klar igen. Vi er et autoriseret Mazda værksted og autoriseret Suzuki værksted, men vi har brede kompetencer inden for alle bilmærker, så hvis du ikke lige har en Mazda eller en Suzuki, er du alligevel mere end velkommen hos os. Vi aftaler sammen, hvad vi kan gøre for dig og din bil. Hos os udfører de almindelige ’livsforlængende’ Suzuki service og Mazda service, så du altid kan være tryg og sikker på, at du kan regne med din bil, når du har brug for den. Hvis uheldet skulle være ude og der er sket skade på din bil, så er vi også klar til at hjælpe med det på vores pladeværksted. Vores medarbejdere er veluddannede og altid opdaterede om den nyeste udvikling på området. Ikke mindst bærer de rundt på en gigantisk – heldigvis usynlig – rygsæk fyldt med årelang erfaring med, og kendskab til netop bilmærkerne Mazda og Suzuki.

Vi er dit lokale Mazda & Suzuki værksted – og servicen er i top

Vi ved om nogen, hvor vigtig din bil kan være for din hverdag, både i dit arbejde; om du så bruger den til og fra arbejde, eller den måske er en decideret arbejdsmakker, samt i fritiden; hvor den måske skal fragte børn til og fra skole og andre aktiviteter. Derfor er det nødvendigt at din bil altid er i topform, og hvis den så skrænter lidt, så er det meget vigtigt, at det ikke er for besværligt at få hjælp! Benyt derfor vores nemme booking-formular til at bestille tid til din bil på vores Mazda værksted nær Aalborg samt Suzuki værksted nær Aalborg. Vi tilbyder sågar, at hvis din tid er knap, og du ikke har mulighed for selv at aflevere din bil hos os på værkstedet, så kommer vi til dig og henter og bringer din bil til værkstedet, hvor vi sørger for, at den bliver ’flyvende’ igen. Så hvis du er bosat på toppen af Danmark, er vi dit foretrukne Mazda værksted i Nordjylland / Suzuki værksted i Nordjylland – og der er altid kaffe på kanden. Vi glæder os til at tage imod dig, og få en god snak om din bil, og om hvordan vi passer bedst på den. Velkommen på værkstedet i Ulsted Autohandel.