Mazda Nordjylland

Ulsted Autohandel A/S – Din lokale Mazda ekspert i Nordjylland

Placeret lige udenfor Aalborg finder du Mazda forhandleren Ulsted Autohandel A/S. Hos os finder du altid et stort udvalg af både nye og brugte modeller fra den kvalitetsbevidste japanske bilproducent Mazda. Vi forhandler adskillige modeller som fx familiebilen Mazda 6, den nye SUV Mazda CX-60,  elbilen Mazda MX-30 eller den sportslige Mazda 2.

 

Landets ældste Mazda forhandler

Som Danmarks ældste Mazda forhandler er vores lokale nordjyske rådgivere blandt eliten, når det kommer til viden om Mazda. De kan svare på spørgsmål om alt fra udstyrsniveau, til motorspecifikationer/motorteknologi og sikkerhedsudstyr, brændstoføkonomi – og meget mere.

Hvad end dine bilbehov er, kan du derfor være sikker på, at vi hos Ulsted Autohandels kan finde præcis den Mazda, som passer til dig. Uanset om du leder efter en Mazda i Aalborg eller resten af Nordjylland, er Ulsted Autohandel A/S stedet at starte din søgning.

Mazda-CX-5-2021

Prisvindende autoriseret Mazda værksted

Hos Ulsted Autohandel A/S er vi kendt for høj kvalitet og for at yde en god solid nordjysk service ud over det sædvanlige. Ejer du fx en Mazda i Nørresundby, som trænger til reparation eller service, er det vigtigt at finde et autoriseret Mazda værksted. Det er vi hos Ulsted Autohandel A/S, og vores højtuddannede Mazda teknikere har flere år i træk vundet prisen for ‘Mest tilfredse privatkunder’ inden for service af Mazda.

Mazda-CX-5-2021

Find din næste Mazda i Nordjylland

Mazda er et solidt og driftsikkert bilmærke, der har fokus på køreglæde, sikkerhed og godt håndværk. Håndværket er tydeligt og afspejles i materialer af højeste kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Alle Mazdas modeller har desuden en æstetik, der udstråler bevægelse og giver dig lyst til at køre i dem, blot ved at se på dem. Mazda kalder selv denne unikke designfilosofi for KODO – Soul of Motion.De nyeste Mazda modeller indeholder selvfølgelig også den nyeste teknologi inden for sikkerhed og infotainment.

Alt dette er med til at gøre Mazda til et bilmærke, som går i tråd med vores værdier hos Ulsted Autohandel A/S, hvor kunden også altid er i fokus.

Så hvis funktionalitet, komfort og æstetik er vigtigt for dig, så kan vi helt sikkert finde en Mazda, som passer til lige netop dig.

Kontakt os