Søg blandt vores biler

Vi har 17 biler på lager

Din søgning gav 17 resultater

Brugte biler 

Går du og leder efter en god brugt bil? Så er Ulsted-Autohandel det helt rette sted at gå hen. Vi sælger en masse brugte biler nær Aalborg, hvilket gør det nemt for dig at komme ud at kigge på bilerne. Vi har altid et stort lager af en masse forskellige brugte biler i Ulsted, så du kan finde den perfekte bil. Vi kan tilbyde en specialiseret vejledning i din jagt efter din næste brugte bil. 

Find en bil, der passer til dine behov

Hvis du går og overvejer at købe en brugt bil, så er det vigtigt, at du gør dig lidt tanker, inden du tager afsted. Hvis du kommer med en ide om, hvad nogle dine krav til bilen er, så kan du vide dig helt sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Det vil være en god ide, at du overvejer, hvor meget du skal køre, samt hvor lang tid du regner med at skulle bruge bilen. Det kan også være en god ide at tænke over dit budget inden du kommer i butikken. Så er du nemlig helt klar til at finde din næste bil. 

Stort og bredt udvalg af brugte biler i Nordjylland

Hos Ulsted-Autohandel kan du helt sikkert finde din næste bil. Vi har et stort og bredt udvalg af brugte biler. Vi har mange forskellige mærker af biler, så der er noget til enhver smag. Du kan finde en brugt Mazda i Ulsted samt en masse andre forskellige mærker. 

Du vil altså ikke møde en tom butik, hvor udvalget af brugte biler er begrænset. Vi lægger stor vægt på, at der er forskellige brugte biler, så vi altid kan finde en bil til vores kunder igennem god vejledning og en god samtale. 

Hvis du ikke kan finde en bil, som du gerne vil købe på vores hjemmeside, så tøv aldrig med at kontakte os, da det kan være vi kan finde en god løsning her fysisk i butikken. 

Brugte biler til gode priser hos Ulsted Autohandel

Prisen på din næste bil kan variere en hel del. Der er en række forskellige faktorer, som du skal tage stilling til, når du skal bestemme prisen på en brugt bil.

Antal kørte kilometer, bilens stand og alder har som oftest mest at sige, når man prissætter en brugt bil. Bilmærket spiller selvfølgelig også en rolle. Bilens type har også stor indflydelse på prisen af bilen, fx hvis det er en smart SUV, en familievenlig stationcar eller en sporty crossover. 

Hos os finder du et bredt udvalg, og vi står altid klar med rådgivning og god service. Er du i stedet på jagt efter en ny Suzuki eller en ny Mazda, så står vi naturligvis også klar med en kop kaffe og en snak om, hvilken bil der passer præcis til dit behov.